Regisztrációs adó online?

Az egyszerű válasz: igen!

Az online regisztrációs adó ügyintézésnek számos előnye van. Gyorsan és könnyedén lebonyolítható a folyamat e-mail formájában és nem kell akár napokat várni, mire az ember kézhez veszi a regisztrációs adóról szóló határozatot. Az esetek többségében időpontot kell foglalni az okmányirodába, hogy minél előbb átírathassuk az autót, amivel végre a nevünkre kerül. Már önmagában az időpontfoglalás sem mindig egyszerű és gyors, hiszen vagy szabad időpont nincs, vagy nekünk nem felel meg, ezáltal a folyamat csúszik, lehet, hogy heteket.

Másrészt, a COVID járvány következtében több mindent intézünk online, hogy ne kelljen tömegbe mennünk ezáltal ne legyünk kitéve egy esetleges fertőzésnek.

Velünk gyorsan intézheti online a regisztrációs adó igénylést, hogy minél hamarabb át tudja íratni az autóját. Küldje el részünkre emailben az autó dokumentumait, egy meghatalmazást, hogy intézkedni tudjunk Ön helyett, valamint a VPID igénylőlapot és leghamarabb 2 órán belül elkészítjük a határozatot. Minden dokumentum megtalálható a weboldalunkon a szükséges okmányok és díjak menüpont alatt.