Magyarországi forgalomba helyezés

Az alábbiakban megnézzük, hogyan is működik a külföldről behozott gépjárművek forgalomba helyezése.

Minden esetben szükséges egy műszaki szemle, illetve sokszor műszaki vizsga is. Amennyiben lejárt műszaki vizsgával rendelkező autót szeretnénk forgalomba helyezni, a forgalomba helyezés költségi mellett, ki kell fizetni a műszaki vizsgát is. A forgalomba helyezéshez szükséges ügyintézés magába foglalja a műszaki vizsgáztatást, a regisztrációs adó ügyintézést, a honosítást, biztosítás kötést, illetve a teljes okmányirodai ügyintézést.

Sokszor több hetet kell várni az okmányirodai időpontra, vagy időpont nélkül a végeláthatatlan sorbaállással, egész napos várakozással és idegeskedéssel jár az ügyintézés. Ehelyett válasszon minket! Átvállaljuk a teljes regisztrációs adó ügyintézési folyamatot. forgalomba helyezés az esetek túlnyomó részében pár óra alatt megvan. Otthona kényelméből online tudja intézni, e-mailen keresztül küldi el részünkre a szükséges dokumentumokat.

Ha nem szeretne sorban állni, ha nem szeretne emiatt idegeskedni, ha nincs rá ideje, mi átvállaljuk az ügyintézést Ön helyett.

Bővebb információt a www.regisztraciosadougyintezes.hu menüpont alatt talál. Keressen minket bizalommal.