Külföldről behozott gépjárművek teljes körű ügyintézése

Külföldi okmányokkal rendelkező gépkocsik magyarországi regisztrációs adó ügyintézését vállaljuk, Önnek nincs okmányirodai sorban állás, sem papírmunka, mi átvállaljuk ezeket a teendőket. A regisztrációs adóval kapcsolatos összes ügyet elintézzük. A forgalomba helyezéshez szükséges dokumentumokat kitöltjük és beadjuk, VPID számot megigényeljük, amennyiben nem rendelkezik vele, Önnek nincs időpontfoglalás, sorban állás, idegeskedés.

Az ország területén a lakóhelyhez legközelebbi vámhivatalnál is el lehet intézni a regisztrációs adó igénylés, azonban nálunk ezt online le tudjuk bonyolítani 2 órán belül. Mindössze néhány dokumentumot kell elküldeni a részünkre (meghatalmazás,  gépjármű műszaki adatlapja, gépjármű számlája, magánszemély esetén adókártya, személyi igazolvány, lakcímkártya, cég esetében cégkivonat és aláírási címpéldány) és mi átvállaljuk az ügyintézési folyamatot.

A regisztrációs adó határozatot pedig 2 órán belül visszaküldjük Önnek email-ben.

A határozaton szereplő regisztrációs adó összeget a kérelmezőnek 15 napon belül kell befizetni vagy elutalni a dokumentumon feltüntetett vámhatósági számlaszámra. A közleményben a határozatszámot illetve a gépjármű VPID számát kell feltüntetni.

A közvetlen befizetés az okmányiroda rendszerében azonnal látható lesz, utalás esetén pedig 1-3 nap, amíg az okmányirodai rendszerben ez aktívvá válik.